Auto-accessoires van Mercedes
Originele Mercedes-onderdelen
Vaak in één dag klaar

Een inbouwalarm voor uw Mercedes

Bij Rotgans Waalwijk BV in Waalwijk koopt u een inbouwalarm of een andere accessoire die onze medewerkers achteraf in uw Mercedes plaatsen. Wij verzorgen het aanpassen, uitbreiden en upgraden van uw Mercedes. Het achteraf monteren doen we alleen maar met originele onderdelen van het merk Mercedes. Uiteraard worden deze werkzaamheden online geregistreerd bij Mercedes om problemen bij updates en dergelijke bij de dealer te vermijden.

Rotgans Waalwijk

Vraag een offerte aan of maak meteen een afspraak

Maak een afspraak
Mercedes onderdelen

Het juiste inbouwalarm voor een goede beveiliging van uw nieuwe Mercedes

Als inbouwbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het merk Mercedes. Heeft u net een Mercedes gekocht? Wij plaatsen achteraf een los inbouwalarm in verschillende auto’s van dit merk. Wanneer u eigenaar bent van een Mercedes, bent u wellicht op zoek naar een bepaald klasse-alarm, omdat dit een vereiste is voor de verzekering van uw auto. Deze alarmen zijn zeker bij ons te vinden en monteren we graag voor u. Zo laat u bijvoorbeeld een origineel Mercedes-alarm inbouwen in uw Mercedes Sprinter.

Een origineel Mercedes-alarm laten inbouwen

Omdat wij u graag de beste kwaliteit bieden, gebruiken de ervaren medewerkers van ons bedrijf in Waalwijk originele uitleesapparatuur van Mercedes. Zo weet u dat de werkzaamheden perfect worden uitgevoerd zoals Mercedes het zelf zou doen. Daarnaast worden bij ons alle ingebouwde alarmen met certificaat (Kiwa/SCM) afgeleverd, die u na het inbouwen van een origineel Mercedes-alarm gebruikt voor de verzekering van uw auto. We gebruiken originele onderdelen zodat er bij garantiewerkzaamheden geen discussie mogelijk is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat uw verzekeringsmaatschappij eist dat uw auto minimaal voorzien is van een klasse 3 alarm. Na de aanschaf van uw auto voegen we dit alarm achteraf aan uw Mercedes toe.

Inbouwen Mercedes onderdelen
Rotgans Waalwijk aan het werk

Vraag een offerte aan

Weet u nog niet precies wat voor soort inbouwalarm u bij ons wilt kopen om achteraf in uw nieuw gekochte Mercedes te laten monteren? Maakt u zich geen zorgen, ons personeel helpt u graag met het maken van een goed doordachte keuze voor een origineel Mercedes-alarm dat u bij ons bedrijf koopt. Neem nu contact met ons op om een offerte aan te vragen voor het inbouwen van een origineel Mercedes-alarm. We zijn bereikbaar via 06 29514784.