Auto-accessoires van Mercedes
Originele Mercedes-onderdelen
Vaak in één dag klaar

Een alarm voor uw Mercedes GLE

Wij hebben bij Rotgans Waalwijk BV een geschikt alarm dat wij in uw Mercedes GLE monteren. Er zijn verschillende alarmsystemen geschikt voor dit model. Daarom kiezen we een alarm voor in uw Mercedes GLE dat voldoet aan uw wensen en aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij.

Rotgans Waalwijk

Vraag een offerte aan of maak meteen een afspraak

Maak een afspraak
Inbouwen Mercedes onderdelen

Veilig op pad met een alarm in uw Mercedes GLE

Waarschijnlijk eist uw verzekering minimaal een alarm met klasse 3 voor uw Mercedes GLE. Uiteraard is dit bij ons een mogelijkheid en monteren we deze graag in uw auto. Met deze klasse kiest u voor de voordelen van een alarm met hellingshoek, een inbraakalarm en een startonderbreker. Profiteert u liever van extra beveiliging, zoals een systeem om uw auto na diefstal te volgen? Dan kiest u één van onze inbouwalarmen met een hogere klasse voor uw nieuwe auto.

Neem contact op met een medewerker

Kom meer over ons inbouwbedrijf in Waalwijk te weten door contact met ons op te nemen. Onze medewerkers vertellen u graag over de diensten die we voor uw auto uitvoeren. Naast het installeren van een alarm in uw Mercedes GLE, voeren we ook andere uitbreidingen uit. Zo kiest u voor comfort en rijdt u veilig met uw mooie Mercedes die voorzien is van een klasse-alarm.

Rotgans Waalwijk aan het werk