Auto-accessoires van Mercedes
Originele Mercedes-onderdelen
Vaak in één dag klaar

Een achteruitrijcamera voor uw Mercedes

Het team van Rotgans Waalwijk BV voegt uitbreidingen, zoals een achteruitrijcamera, aan uw Mercedes toe. Door een afspraak te maken met één van onze medewerkers voor de montage van uw uitbreiding, zorgt u voor meer comfort in uw auto. Daarnaast rijdt u ook een stuk veiliger in uw Mercedes wanneer u gebruikmaakt van een achteruitrijcamera.

Rotgans Waalwijk

Vraag een offerte aan of maak meteen een afspraak

Maak een afspraak
Inbouwen Mercedes onderdelen

Het gemak van uitbreidingen zoals een achteruitrijcamera voor uw Mercedes

Bent u in het bezit van een Mercedes, zoals een Mercedes GLE? Door tijdens het parkeren in een achteruitrijcamera te kijken, voorkomt u schade aan uw eigen Mercedes, maar ook aan de auto’s van anderen. Daar profiteert u van, want zo komt u niet onverwacht voor hoge kosten te staan. Bij ons bedrijf geven we uw auto een update, zo voegen we bijvoorbeeld ook een alarm met certificaat aan uw wagen toe. U hoeft uw auto alleen maar naar onze locatie in Waalwijk te brengen en wij hebben de klus zo voor uw geklaard.

Kies voor uw droomauto

Kiest u voor een achteruitrijcamera of een inbouwalarm? Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. Het personeel van ons inbouwbedrijf heeft ervaring met allerlei soorten uitbreidingen en helpt u graag uw droomauto te realiseren. Bel ons via 06 29514784 of stuur een e-mail naar info@rotganscarsolutions.nl.

Rotgans Waalwijk aan het werk